Drop van Klepper&Klepper

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Het is altijd leuk om iets uit te mogen proberen, zo nam laatst Klepper&Klepper contact met mij op om hun drop te testen. Hier kon ik geen nee tegen zeggen.

Vroeger toen ik nog gewoon gluten at, ging drop er bij mij wel in. Ik was om heel eerlijk te zijn een dropverslaafde! Echter doordat ik 8 jaar geleden glutenvrij moest gaan eten, verloor ik (gelukkig) mijn verslaving aan drop. De meestte drop bevatte toen 9 van de 10 keer gluten. Dat vond ik toen wel erg jammer. Achteraf gezien is dat niet zo jammer en is het beter voor mijn gezondheid om geen dropverslaving meer te hebben.

In de loop der tijd zijn er vele merken die hun receptuur aangepast hebben en dus glutenvrij zijn. Wat mij betreft een goede ontwikkeling. Ok, ok, een dropje gaat er bij mij zeker nog wel graag in, maar weet mij inmiddels te weerhouden.

Ik moet je ook toegeven dat ik erg te spreken ben over de drop van Klepper&Klepper. Het zijn best grote droppen, dus na 3 dropjes heb je ook wel genoeg.

Ze hebben hun eigen leuke vorm en smaak! De naam van de drop is ook leuk bedacht, DE BESTE DROP OOIT. Nou ze komen aardig in de buurt 😉

Klepper en Klepper, de beste drop ooit - GlutenvrijeBlog.nl

Laurier, mijn favoriet!

Klepper en Klepper, de beste drop ooit - Laurier - GlutenvrijeBlog.nl

Volzoet

Klepper en Klepper, de beste drop ooit - volzoet - GlutenvrijeBlog.nl

Mildzout

Klepper en Klepper, de beste drop ooit - mildzout - GlutenvrijeBlog.nl

Zoute drop zou ik uit mezelf nooit kopen, dat is niet mijn ding. Maar de Mildzout smaakte mij ook prima! Eigenlijk vind ik m gewoon zoet 😉

Honing

Klepper en Klepper, de beste drop ooit - honing - GlutenvrijeBlog.nl

Mocht ik ze een keer tegenkomen in de winkel dan ga ik zeker voor laurier en / of honing. Jammer dat ze nog niet bij de supermakrten verkrijgbaar zijn….!

Nu ik erover schrijf, ga ik snel naar de kast een dropje pakken 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *