Brood Pizza’s, Succes verzekerd!

Print Friendly, PDF & Email

Soms moet je gewoon even gek doen en er een glutenvrij feestje van maken. Wat dacht je van deze heerlijke mini brood pizza's, lekker voor een relaxt zondag ontbijtje of als lunch.

Samen met de kinderen maakte ik deze brood pizza's, uiteraard met glutenvrij brood. De meiden mochten alles zelf snijden, zelf beleggen en er natuurlijk van smullen. Hoe leuk en lekker is dat! 

Wat heb je nodig:
Glutenvrij brood (naar smaak)
Plakjes kaas
Paprika
Cherry tomaatjes / snoep tomaatjes
Salami / Ham
Geraspte kaas
Oregano

GlutenvrijeBlog - 20160830 - Brood Pizza's

Wat moet je doen voor deze heerlijke Brood Pizza's:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg een vel bakpapier op het rooster. Leg een paar glutenvrije broodjes op het bakpapier en leg hier een plakje kaas op. Was de paprika en tomaatjes, droog ze af en snijd ze vervolgens in stukjes en plakjes. Leg deze op de kaas.

Snijd ook de salami en/of ham in reepjes en leg ook deze op de kaas. Strooi nog een beetje geraspte kaas erover voor een lekker gesmolten effect.

En als laatste nog een klein beetje oregano erover, voor die echte pizza smaak!

Zet het rooster in de voorverwarmde oven en laat het een paar minuten in de oven staan, totdat de kaas mooi gesmolten is.

Nu ik deze blog schrijf, krijg ik er al weer helemaal zin in! Ik denk dat ik mijn meiden en manlief aankomend weekend weer ga verwennen met deze te lekkere brood pizza's.

Fijn weekend!!

Ideetje: Deze brood pizza's zijn erg leuk om samen met je kids te maken op bijvoorbeeld Vaderdag of Moederdag 😀 Succes verzekerd!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *