Cake van Lisa’s Choice

Print Friendly, PDF & Email

Omdat ik derde was geworden bij de bakwedstrijd van glutenfreewebshop.com en ik een tas vol met lekkers heb ontvangen, heb ik de cakemix van Lisa's Choice uitgeprobeerd. Om eerlijk te zijn was het Marina, die de cake mocht testen haha

WP_20141002_009

WP_20141002_007

Wat heb je nodig:
250 gr boter
10 gr citroensap
4 eieren
20 gr zonnebloemolie

Wat moet je doen:
Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een bakvorm in met een beetje boter
Meng de boter met het citroensap en mix het ± 2 min
Voeg nu 1 voor 1 de eieren toe en mix het geheel tot een luchtige massa
Vervolgens de Cakemix toevoegen tot het geheel goed gemengd is
(volgens het recept moet je ook zonnebloemolie toevoegen, alleen staat er niet bij wanneer :0 ) dus dan maar na het toevoegen van de cakemix
Schep nu de mix in de bakvorm en bak ± 60 min. goudgeel gaar in de oven

WP_20141002_005

De cake was prima! Maar eerlijk is eerlijk, de cake van Peak's Free From Vanille is lekkerder 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *