Glutenvrije noodles met gamba's citroengras venkel en munt

Glutenvrije noodles met gamba’s citroengras venkel en munt

Print Friendly, PDF & Email

Super leuk als lezers met je meedenken! Zo plaatste Mischa laatst een foto van zijn maaltijd, Glutenvrije noodles met gamba's citroengras venkel en munt, op de Facebookpagina van GlutenvrijeBlog.nl. Ik was wel heel benieuwd hoe hij dit gemaakt had en vroeg hem zijn recept met ons te delen. Dank je wel Mischa!

Wat heb je nodig:

1 pak noodles
2 limoenblaadjes
1 stuk geraspte verse gember
1 stengel citroengras
1 rode peper
1 stukje verse laos
1 limoen
gamba”s
munt
koriander
2 eetlepels ketjap glutenvrij
2 eetlepels soja glutenvrij
1 eetlepel gembersiroop
1 eetlepel sushiazijn
1 venkel
1 ui
2 teentjes knoflook 

Wat moet je doen:
De noodles volgens de verpakking laten koken. De Gamba's hard aanbakken met de venkel, ui, knoflook, limoenblaadjes, citroengras, gember, laos en rode peper. Daarna afblussen met alle sapjes.  Vervolgens de gamba's uit de pan halen en de noodles in de pan leggen en al het vocht laten opnemen daarna de gamba's mengen met de noodles en afgarneren met fijn gesneden munt en koriander.

Glutenvrije noodles met gamba's citroengras venkel en munt

Eet Smakelijk!