Snackbar Kwalitaria Amersfoort Emiclaer

Print Friendly, PDF & Email

Zo af en toe heb je gewoon wel eens geen zin om te koken, gelukkig hebben wij hier in Amersfoort een snackbar waar je glutenvrije patat, kroketten, mexicano's en frikandellen kunt bestellen.

Wij hebben dit nu pas twee keer gedaan en zijn zeer enthousiast. We zijn met 2 volwassenen en 3 kleine kids thuis, dus de eerste keer hadden we 2 kroketten, 2 mexicano's en 2 frikandellen besteld. 
De kroketten vielen mij een beetje tegen, het waren groente kroketten en geen vlees kroketten, gelukkig hadden ze dit wel van tevoren gezegd. Maar het was niet mijn smaak. Mijn man vond ze overigens prima smaken. De korst was overigens heel mooi krokant!
De mexicano's vond ik helemaal lekker en deze keer smaakte de frikandellen mij niet zo. Misschien had dit alles ook wel te maken met dat ik verkouden was…. en als je eerst een mexicano eet, is alle smaak die erna komt wat minder. De mexicano was dus lekker pittig!!

De tweede keer hadden we alleen patat en frikandellen besteld. Dit keer smaakte de frikandellen mij wel heel erg goed! Mijn man, de kids en ik waren helemaal blij met deze snelle hap.

Vooraf doen wij altijd even bellen, je kan dan een tijd afspreken om je bestelling op te komen halen. Dit gaat altijd strak op schema 🙂

Wij bestellen vaker 🙂 Niet te vaak hahah

logo

Kwalitaria Lekkerrr
Laan naar Emiclaer 3
3823 EG AMERSFOORT
033-455 83 11

Kwalitaria zit door heel Nederland, misschien zitten ze ook wel bij jou in de buurt….

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *