Sinterklaasmarkt Le Poole Twello

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Afgelopen zaterdag zijn wij naar de Sinterklaasmarkt geweest van Le Poole in Twello. Ik was al wel eens eerder op een verkoopzaterdag geweest, maar nog niet eerder op de Sinterklaasmarkt. Ik kan toch wel zeggen dat het een groot succes was! De kinderen hebben echt een hele leuke ochtend/middag gehad!!

Bij binnenkomst moesten wij ons melden en kregen de kinderen een (te volle) hand met strooigoed van Zwarte Piet, wat een feest! In een hal stond een leuk springkussen voor de kids, mijn meiden trokken gelijk hun schoenen uit en gingen lekker springen. 

IMAG0348

We hadden ons opgegeven voor de gratis lunch en daar hebben we ook zeker van genoten! Je kon kiezen uit een broodje beenham, poffertjes, rijst met ragout, gehaktballetjes met pindasaus of een broodje hawaï. Ook waren er speculaasbrokken en heerlijke appelslofjes!! 

Nadat we onze buikjes gevuld hadden, zijn we nog even inkopen wezen doen in de winkel, hier kregen we 10% korting op de Rimboe Bruin broodmix, notenmuesli, speculaaskoek en de gevulde speculaas. Ook kregen de kids nog een gratis zak met speculaaspoppen! Lekker, lekker, lekker!!!!

 IMAG0355

Uiteraard zijn we ook nog even met Zwarte Piet op de foto geweest!

IMAG0351

Ik weet het zeker, volgend jaar gaan we weer!!! 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *