Lunchen bij GluutlooZ en Zo in Brielle

Print Friendly, PDF & Email

Het is kerstvakantie, mijn ouders zijn gezellig met 2 van onze 3 meiden op stap geweest en zijn lekker wezen lunchen bij GluutlooZ en Zo in Brielle.

Hoe ze het gehad hebben lees je hieronder in een verslagje van mijn moeder ?

Gisteren gezellig met 2 van de 3 kleinkids wezen lunchen bij GluutlooZ en Zo in Brielle. De bedoeling was om alleen oliebollen te gaan halen, maar de gezellige winkel en het slechte weer lonkte ons om te genieten van een lekkere lunch. De kaart is best uitgebreid met allemaal glutenvrije producten: brood met kroketten, broodje frikandel, soep, tosti's, salades, pannenkoeken, uitsmijters, diverse broodjes en een ruim assortiment met gebak. En alles echt glutenvrij! Wat een uitkomst!

Nadat wij een keus hadden gemaakt hebben we gelijk een rondje in de winkel gedaan. Hier konden we heel veel glutenvrije producten vinden.

Deze tijd van het jaar heeft GluutlooZ en Zo in een uitgebreid assortiment oliebollen, appelflappen, appelbollen en kerststaaf.
Wij hebben gekozen om lekkere oliebollen mee te nemen. Zo hebben de meiden op oudejaarsavond ook lekkere oliebollen. De prijs was echt niet duurder dan bij een bakker voor (gewone) oliebollen. Ook wij hebben de oliebollen geproefd en vonden ze super. Groot en vol met krenten.


Maar nu nog de lunch. Wij kozen voor de boterhammen met 2 kroketten en vonden deze heerlijk! Marina vond de kroketten en het brood ook erg lekker. Eline zat heerlijk te genieten van haar glutenvrije broodje met frikandel en mayonaise.

Al met al een zeer geslaagde lunchtip bij GluutlooZ en Zo in Brielle!

Vriendelijke groeten,
Genny
(moeder van Denise en oma van Lisa, Eline en Marina)

Eén reactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *