Joop’S Glutenvrije Paasstol bij Hoeve Ravenstein

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Ben je er al uit of je zelf een glutenvrije paasstol gaat maken of koop je liever een glutenvrije paasstol? Mocht je liever voor safe gaan en een stol gaan kopen, dan kan ik Joop’S Glutenvrije Paasstol je goed aanraden. Het is een lekkere stol met een goede vulling, ik ben altijd dol op veel spijs 😀 Ik houd eigenlijk niet zo van harde noten in het brood en deze kon je er ook niet in vinden! Je kunt deze glutenvrije paasstol bestellen bij Hoeve Ravenstein.

GlutenvrijeBlog - 20160321 - Joop'S Glutenvrije Paasstol (1) GlutenvrijeBlog - 20160321 - Joop'S Glutenvrije PaasstolMaar eerlijk is eerlijk, de glutenvrije paasstol die ik nu 2 jaar zelf bak, zowel tijdens Pasen als tijdens Kerst, vind ik lekkerder 😉 Net even wat luchtiger dan Joop’S Glutenvrije Paasstol!

 

De review ‘Joop’S Glutenvrije Paasstol bij Hoeve Ravenstein’ is in samenwerking met:

logo witte achtergrond

Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen vind je Hoeve Ravenstein. De voormalige koeienstal is vijf jaar geleden volledig verbouwd en gerestaureerd tot een moderne boerderijwinkel. Het is een supermarkt met een groot aanbod aan biologische, streekgebonden producten. Daarbij hebben zij ook een ontzettend groot aanbod aan (biologische) glutenvrije en verse producten. Het glutenvrije assortiment bestaat uit producten van de grote, maar ook van de kleinere merken. Van soepen tot ontbijtproducten, van snoep tot bier, van broodverbeteraar tot kroketten uit de diepvries.
Hoeve Ravenstein heeft veel!
Waar mogelijk doen zij hun uiterste best om glutenvrije producten in het assortiment op te nemen die daarnaast ook nog eens biologisch en vers zijn. Je kunt de winkel tijdens openingstijden bezoeken of een bestelling via de mail of het online bestelformulier plaatsen. Alles wat in omdoosjes meestal 6 of 8 stuks bestelt ontvang je 10% korting.

En op Hoeve Ravenstein vind je meer. De familie Tupker runt op deze plek namelijk een bijzonder familiebedrijf.
Bezoek samen met de kids de koeien in de stal. Ruim dertig jaar geleden zijn zij als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien. Hun uitgangspunt is hierbij: het houden van koeien op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur en leefomgeving en bovenal met oog voor volgende generaties.
Ook de moestuin, kleine dieren en het koffie terras zijn een bezoekje waard!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *