Grand Cafe Hemels in Amersfoort

Print Friendly, PDF & Email

Tja, soms moet je ook wel eens iets negatiefs schrijven over je bevindingen in het land zonder gluten. Helaas had ik hiermee te maken bij Grand Cafe Hemels in Amersfoort.

Voordat ik besloot naar Grand Cafe Hemels te gaan, had ik een lange deprimerende zoektocht gemaakt op het internet. Ik wilde graag in Amersfoort ergens glutenvrij eten, maar echt iets vinden kon ik niet. Ergens online vond ik oude recensies die prima waren.

Voor dat ik coeliakie had, had ik een aantal keer zeer lekker gegeten bij Grand Cafe Hemels. Ik besloot hun te bellen en te vragen wat de mogelijkheden waren. Deze mevrouw gaf zelf aan dat ze er weinig verstand van had, maar het keukenpersoneel wist hier zeker mee om te gaan. Ze was erg aardig aan de telefoon, maar ik had stiekem toch mijn bedenkingen. Wel zouden ze glutenvrij brood hebben en als we daar zouden zijn, zouden we samen naar de kaart kijken voor de mogelijkheden.

Soms moet je ook gewoon iets proberen, anders kom je er nooit achter of iets goed is of niet. Ik besloot toch om met twee vriendinnen daar te gaan eten.

Vooraf kreeg ik inderdaad glutenvrij brood. Beetje droog en zelfs met kruidenboter erop, niet echt weg te krijgen. Maar je moet er vertrouwen in hebben dacht ik….

WP_20140724_010

 

Ik had parelhoen besteld met wat groente, deze smaakte best.

De dame van de bediening had aan de keuken gevraagd uit welke nagerechten ik kon kiezen. Jammer genoeg weet ik niet meer wat ik gekozen had, wel kreeg ik enorme krampen in m'n buik. 

Daar zat ik dan met een opgeblazen buik als een zwangere! De lol was er dan ook snel vanaf. Hier ga ik dus nooit meer eten!

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *