Glutenvrije Producten bij Lidl

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Door heel veel mensen werd met veel enthousiasme gereageerd  toen bleek dat er glutenvrije producten bij Lidl te koop waren. Ook ik had een bezoekje gebracht een de Lidl. Ik was best wel erg benieuwd naar de glutenvrije pizza’s en ook de kipnuggets, gewoon voor het gemak. Want dat is met glutenvrij eten toch wel behoorlijk lastig!

Toen we gingen ‘inslaan’ had ik mijn 3 dochtertjes mee, uiteraard wilde zij ook wat uitkiezen. Koekjes, crackertjes en een cakepakket kozen ze uit. Het brood vond ik er niet zo aantrekkelijk uitzien, dus dat heb ik laten liggen. Helaas waren de glutenvrije pizza’s margarita al op, dus heb ik voor de glutenvrije pizza salami gekozen en natuurlijk de kip nuggets 😉

GlutenvrijeBlog.nl - 20160830 - Glutenvrije Producten bij Lidl

De glutenvrije pizza salami van Lidl smaakte ons goed. De plakken salami die erop lagen waren wel aan de behoorlijk pittige kant! Je moest je mond wel blussen met water hihi! Ondanks dat was de pizza zo op.

GlutenvrijeBlog.nl - 20160830 - Glutenvrije Producten bij Lidl (1) GlutenvrijeBlog.nl - 20160830 - Glutenvrije Producten bij Lidl (2)

De kip nuggets vielen vooral bij mijn man en mij in de smaak. Lekker krokant en goed gevuld. De oudste twee vonden het gewoon prima best smaken en de jongste vond ze niet lekker… Ach ja, dat kan!

GlutenvrijeBlog.nl - 20160830 - Glutenvrije Producten bij Lidl (5) GlutenvrijeBlog.nl - 20160830 - Glutenvrije Producten bij Lidl (6)Mijn jongste vond de rozemarijn crackertjes helemaal geweldig! Ook de rest van de fam vond deze erg goed smaken.

GlutenvrijeBlog.nl - 20160830 - Glutenvrije Producten bij Lidl (4)

De chocolade koekjes waren ook erg goed van smaak. Wel een echte domper was dat ze wel heel erg klein zijn, in vergelijking met de verpakking…. Als ik naar de verpakking kijk, dan lijken de koekjes zeker 6 cm breed, maar in werkelijkheid waren ze net 3 cm…. Ach, de smaak was goed 😉 Niet zeuren :p

GlutenvrijeBlog.nl - 20160830 - Glutenvrije Producten bij Lidl (3)

Bij ons thuis ben ik de enige die de cake wat te heftig vind…. Als je de cake gebakken hebt, ‘moet’ er nog citroen glazuur overheen. Deze vind ik zelf een beetje te heftig van smaak! De cake zelf smaakt heel goed, maar ik kreeg een beetje een citroen ‘overload’ in mijn mond van de glazuur. Mijn 3 dochtertjes en manlief vinden de cake helemaal geweldig. Misschien komt dat omdat zij zo van citroen houden en ik wat minder :p

GlutenvrijeBlog.nl - 20160830 - Glutenvrije Producten bij Lidl (4)

Wat ons betreft mogen de Glutenvrije Producten bij Lidl standaard in het assortiment worden opnemen!! 

7 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *