Glutenvrije Pepernoten van Van Delft

Print Friendly, PDF & Email

Dit weekend was ik in de stad van Amersfoort. Tot mijn verbazing zag ik daar een Pepernoten pop-up store van Van Delft. Jaja, een echte pepernotenwinkel haha!

Ik kon het niet laten en kocht een zakje glutenvrije pepernoten van Van Delft (en voor manlief een zakje ‘glutenvolle' pepernoten van Van Delft).

Glutenvrije Pepernoten van Van Delft - GlutenvrijeBlog.nl

Jammer genoeg schrok ik bij het betalen behoorlijk… een zakje glutenvrije pepernoten van 200 gram voor €4,-  oftewel €2,- per 100 gram!!!!! Voor het zakje ‘glutenvolle' pepernoten van 200 gram betaalde ik €1,25, dat is €0,625 gram per 100 gram. Een behoorlijk verschil…. 320% DUURDER! Waarom?

Helaas zijn de kruidnoten van Consenza bij Albert Heijn net zo duur. Voor 150 gram betaal je €2,99 dat is ook €2,- per 100 gram! Ben je nog nieuwsgierig naar de prijzen van de andere glutenvrije pepernoten, ik zocht het hier voor je uit.

Heh wat teleurstellend om te zien dat glutenvrije producten zo duur zijn 🙁

Wel moet ik jullie toegeven dat het zakje glutenvrije pepernoten van Van Delft heel lekker was…. nomnomnomnom

Houd jij ook net zo veel van pepernoten als wij… In deze link vind je nog een te lekker taartje met een bodem van pepernoten <3 En wil je zelf pepernoten gaan bakken, dan vind je hier een lekker recept.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *