Glutenvrije Ontbijtkoek

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Toen deze glutenvrije ontbijtkoek op ons aanrecht lag, hing er direct een heerlijke geur in ons huis. Alsof ik de ontbijtkoek zelf had gebakken en deze zo uit de oven kwam. Haha, maar dat was niet zo. Deze te lekkere ontbijtkoek mocht ik reviewen voor Hoeve Ravenstein in Baarn en is bij hun te bestellen. Ze worden gemaakt in de glutenvrije bakkerij van Specialetaarten.nl (Joop’s glutenvrije producten).

Ik kan deze glutenvrije ontbijtkoek je dus echt heel erg aanraden. Deze ontbijtkoek heeft een mooie structuur, hij veert goed mee en de grootte is ook net als een ‘echte’. Zelfs de bovenkant heeft zo’n lekker plakkerig laagje (wat ik altijd zo lekker vond toen ik nog gluten mocht en verse ontbijtkoek kocht bij de bakker of bij AH). Met andere woorden, net een ‘echte’ alleen dan wel glutenvrij! (Wel goed om te weten is dat deze ontbijtkoek gemaakt is van glutenvrij tarwezetmeel…)

Ik werd er helemaal blij van! Zo ook mijn dochters, die vonden de glutenvrije ontbijtkoek zo lekker dat hij zo op was 😉

Deze gaan we zeker nog een keer kopen!

GlutenvrijeBlog - 20160318 - Glutenvrije Ontbijtkoek

 

De review ‘Glutenvrije Ontbijtkoek’ is in samenwerking met:

logo witte achtergrond
Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen vindt u Hoeve Ravenstein. Deze hoeve is sinds 1766 onlosmakelijk met het landgoed Groeneveld verbondenDe familie Tupker runt hier een bijzonder familiebedrijf.
Ruim dertig jaar geleden zijn zij als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien.
Hun uitgangspunt is hierbij: het houden van koeien op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur en leefomgeving en bovenal met oog voor volgende generaties.  
De voormalige koeienstal is vijf jaar geleden volledig verbouwd en gerestaureerd tot een moderne boerderijwinkel. Het is een supermarkt met een groot aanbod aan biologischestreekgebonden producten. Daarbij hebben zij  ook een ontzettend groot aanbod aan (biologische) glutenvrije producten.  Het glutenvrije assortiment bestaat uit producten van de grote, maar ook van de kleinere merken. Van soepen tot ontbijtproducten, van snoep tot bier, van broodverbeteraar tot kroketten uit de diepvries.
Hoeve Ravenstein heeft veel!
Waar mogelijk doen zij hun uiterste best om glutenvrije producten in het assortiment op te nemen die daarnaast ook nog eens biologisch zijn. 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *