Heerlijke Glutenvrije Eierkoeken

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Deze glutenvrije eierkoeken kan ik je echt aanraden. Ze smaken echt heel lekker!  De geur en de structuur is super, net als een ‘echte’ eierkoek. Alleen dan wel een tikje kleiner (± 10 cm). Deze lekkere eierkoeken zijn te bestellen bij Hoeve Ravenstein en kun je in Baarn ophalen. De glutenvrije eierkoeken zijn van het merk Joop’S Glutenvrije producten.

De glutenvrije eierkoeken zitten per 4 in een zakje en omdat wij met 4 coeliaken in huis zijn, waren ze zo op 😀 😉 Jammie, lekker hoor!!

Deze eierkoeken kopen we zeker nog een keer!!! 

GlutenvrijeBlog - 20160318 - Glutenvrije eierkoeken bestellen

 

De review ‘Glutenvrije eierkoeken’ is in samenwerking met:

logo witte achtergrond

Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen vind je Hoeve Ravenstein. De voormalige koeienstal is vijf jaar geleden volledig verbouwd en gerestaureerd tot een moderne boerderijwinkel. Het is een supermarkt met een groot aanbod aan biologische, streekgebonden producten. Daarbij hebben zij ook een ontzettend groot aanbod aan (biologische) glutenvrije en verse producten. Het glutenvrije assortiment bestaat uit producten van de grote, maar ook van de kleinere merken. Van soepen tot ontbijtproducten, van snoep tot bier, van broodverbeteraar tot kroketten uit de diepvries.
Hoeve Ravenstein heeft veel!
Waar mogelijk doen zij hun uiterste best om glutenvrije producten in het assortiment op te nemen die daarnaast ook nog eens biologisch en vers zijn. Je kunt de winkel tijdens openingstijden bezoeken of een bestelling via de mail of het online bestelformulier plaatsen. Alles wat in omdoosjes meestal 6 of 8 stuks bestelt ontvang je 10% korting.

En op Hoeve Ravenstein vind je meer. De familie Tupker runt op deze plek namelijk een bijzonder familiebedrijf.
Bezoek samen met de kids de koeien in de stal. Ruim dertig jaar geleden zijn zij als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien. Hun uitgangspunt is hierbij: het houden van koeien op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur en leefomgeving en bovenal met oog voor volgende generaties.
Ook de moestuin, kleine dieren en het koffie terras zijn een bezoekje waard!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *