Glutenvrije Cupcakemix van Fun Cakes

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Van cakejes bakken worden mijn dochtertjes altijd helemaal enthousiast, zeker als ze mogen proeven/snoepen 😉  Zo ook van deze super lekkere glutenvrije cupcakemix van Fun Cakes! 

En altijd makkelijk, het is een kant en klare mix. Je hoeft alleen wat boter en eieren toe te voegen, even in de oven en je hebt heerlijke cupcakes.

Wat heb je nodig (voor 12 cupcakes):
250 gram Glutenvrije Cupcakemix van Fun Cakes
100 gram roomboter (op kamertemperatuur)
3 eieren (op kamertemperatuur)

gvb 20160125 Glutenvrije Cupcakemix van Fun Cakes

 

Wat moet je doen:
Verwarm de oven voor op 150 graden. Mix alle ingrediënten tot een mooi samenhangend beslag. Vul de cupcakevormpjes tot de helft. Zet de cupcakes in het midden van de oven en laat ze mooi licht bruin worden in ongeveer 30-35 minuten.

gvb 20160125 Glutenvrije Cupcakemix van Fun Cakes gvb 20160125 Glutenvrije Cupcakemix van Fun Cakes gvb 20160125 Glutenvrije Cupcakemix van Fun Cakes gvb 20160125 Glutenvrije Cupcakemix van Fun Cakes

Verrassend vond ik dat de cupcakes gebakken moesten worden op maar 150 graden en wel 30 minuten. Zoals je op de foto kunt zien hebben ze een super mooie kleur gekregen en de smaak wat echt heel lekker!

In de zak zit 500 gram cupcakemix, we kunnen dus nog een keer lekker bakken 😀 

 

Eet Smakelijk!!!

 

Dank je wel FunMix voor het opsturen van deze lekkere Glutenvrije Cupcakemix! Funmix heeft een hele nieuwe lijn met glutenvrije mixen: Glutenvrije biscuit, Glutenvrije brownie, Glutenvrije macarons, Glutenvrije suikerkant – wit, Glutenvrije suikerkant – zwart en natuurlijk de Glutenvrije Cupcakemix. Deze mixen zijn in vele verschillende bakshops te verkrijgen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *