Glutenvrije Cornetto van Ola

Print Friendly, PDF & Email

Afgelopen zomer waren wij in Italie en hebben daar meerdere keren mogen genieten van een te lekkere glutenvrije Cornetto van Ola.

Op Facebook en Instagram plaatste ik een foto van deze lekker glutenvrije Cornetto. Hier kwam zoveel positief respons dat ik er een mailtje aan waagde.

Glutenvrije Cornetto van Ola - GlutenvrijeBlog.nl

Ik stuurde mijn mail naar de klantenservice van Ola, met hierin de vraag of Ola Nederland binnenkort ook glutenvrije Cornetto's in het assortiment kon nemen.

Dit was hierop hun antwoord:

Geachte mevrouw, 

Hartelijk dank voor uw vraag van 8 augustus aan Ola over de verkrijgbaarheid van de Glutenvrije Cornetto’s in Nederland. 

Wat leuk om te zien dat u op een zeer inspirerende wijze omgaat met uw glutenintolerantie. Het is leuk om te lezen dat u en uw dochters in Italië een bijzonder prettige ervaring hebben gehad met de Glutenvrije Cornetto’s. In Nederland is deze variant helaas niet verkrijgbaar. Producten worden afgestemd op de voorkeur van consumenten in het land van verkoop. 

Het productportfolio dat Unilever voert, verschilt per land. Het is niet mogelijk buitenlandse producten bij ons te bestellen. Producten zijn enkel verkrijgbaar bij wederverkopers in het land van verkoop. Het spijt ons u te moeten teleurstellen. 

Wij geven uw wens om dit product in Nederland te kunnen kopen door aan de verantwoordelijke afdeling. Zij zullen dit meenemen in de volgende evaluaties. 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag. Wij danken u voor de keuze voor ons merk en wensen u veel succes met de verschillende sociale media kanalen. 

Met vriendelijke groet, 
Ola Consumentenservice

 

Ik zou bijna zeggen…. sturen jullie Ola ook een mail met de vraag of de glutenvrije Cornetto's naar Nederland kunnen kopen. Ze zijn namelijk echt veeeeeel lekkerder dan de neppe ‘glutenvrije Cornetto's' die al wel te koop zijn in Nederland!!!

Glutenvrije Cornetto van Ola - GlutenvrijeBlog.nl

Tot die tijd ga ik mij alvast verheugen op onze volgende vakantie naar Italië <3

Ben je nog benieuwd welke Ola ijsje glutenvrij zijn. Je ziet ze in deze link!

4 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *