Glutenvrij Suikerbrood Om Je Vingers Bij Af Te Likken

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Wat een enorme verwennerij om dit te mogen reviewen. Dit glutenvrij suikerbrood smaakt echt heel goed. De structuur is mooi zacht en hij smaakt net als een ‘echt’ suikerbrood. Lekker plakkerig, heerlijk!

Het glutenvrije suikerbrood kun je bestellen bij Hoeve Ravenstein in Baarn en wordt gemaakt door de bakker van Specialetaarten.nl (Joop’s glutenvrije producten). Toen ik het suikerbrood ophaalde was hij nog bevroren. Thuis heb ik het suikerbrood weer in de vriezer gedaan. s’ Avond’s voor het slapen heb ik het suikerbrood uit de vriezer gehaald en op het aanrecht (in de verpakking) laten ontdooien. De volgende ochtend kon ik er plakken van snijden en hebben mijn drie meiden een plakje mee naar school gekregen. Wat een feest!

Thuis uit school wilde ze uiteraard nog een flinke plak en toen was het suikerbrood dan ook op!

Dit lekkere glutenvrije suikerbrood is zeker een aanrader!

GlutenvrijeBlog - 20160318 - Glutenvrij Suikerbrood

Ik ga dit lekkere glutenvrije suikerbrood zeker nog een keer kopen!! Hij is om je vingers bij af te likken! Jammie!

GlutenvrijeBlog - 20160318 - Glutenvrij Suikerbrood

 

De review ‘Glutenvrij Suikerbrood’ is in samenwerking met:

logo witte achtergrond
Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen vindt u Hoeve Ravenstein. Deze hoeve is sinds 1766 onlosmakelijk met het landgoed Groeneveld verbondenDe familie Tupker runt hier een bijzonder familiebedrijf.
Ruim dertig jaar geleden zijn zij als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien.
Hun uitgangspunt is hierbij: het houden van koeien op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur en leefomgeving en bovenal met oog voor volgende generaties.  
De voormalige koeienstal is vijf jaar geleden volledig verbouwd en gerestaureerd tot een moderne boerderijwinkel. Het is een supermarkt met een groot aanbod aan biologischestreekgebonden producten. Daarbij hebben zij  ook een ontzettend groot aanbod aan (biologische) glutenvrije producten.  Het glutenvrije assortiment bestaat uit producten van de grote, maar ook van de kleinere merken. Van soepen tot ontbijtproducten, van snoep tot bier, van broodverbeteraar tot kroketten uit de diepvries.
Hoeve Ravenstein heeft veel!
Waar mogelijk doen zij hun uiterste best om glutenvrije producten in het assortiment op te nemen die daarnaast ook nog eens biologisch zijn. 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *