Croissantjes van Joop’S Glutenvrije Producten

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Een van die dingen die ik eigenlijk een beetje mis en nog niet zelf heb gemaakt zijn croissantjes. Vooral in het weekend vond ik dit altijd wel erg lekker.

Voor Hoeve Ravenstein mocht ik deze glutenvrije croissantjes van Joop’S glutenvrije producten reviewen. Goed te weten is dat ik ze bevroren ontving, ze konden dus zo weer de vriezer in zodat ik ze op een ander moment kon gaan eten. 

Zondagochtend was het dan eindelijk zover…. de croissantjes lagen op tafel. Ik had ze die avond daarvoor uit de vriezer gehaald en op het aanrecht in de verpakking laten ontdooien. Mijn dochtertjes waren zeer enthousiast! Eindelijk waren er weer croissantjes!!!! Het waren er 2, dus er moest gedeeld worden 😉

Mijn jongste at haar helft zo op. De oudste 2 wilde het croissantje even in de oven, ik overigens ook! De smaak was (voor zover ik me kan herinneren) hetzelfde als een ‘gewoon’ croissantje. Super! Ook de structuur was mooi, wel een beetje zwaarder als een ‘gewoon’ croissantje, maar dat zijn we gewend aan glutenvrij eten 😀 

Met andere woorden… een lekker glutenvrije croissantje!!! 

GlutenvrijeBlog - 20160321 - Joop'S Glutenvrije Croissantjes (1)

Deze Croissantjes van Joop’S Glutenvrije Producten kun je bestellen bij Hoeve Ravenstein. GlutenvrijeBlog - 20160321 - Joop'S Glutenvrije Croissantjes

 

 

De review ‘Croissantjes van Joop’S Glutenvrije Producten’ is in samenwerking met:

logo witte achtergrond

Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen vind je Hoeve Ravenstein. De voormalige koeienstal is vijf jaar geleden volledig verbouwd en gerestaureerd tot een moderne boerderijwinkel. Het is een supermarkt met een groot aanbod aan biologische, streekgebonden producten. Daarbij hebben zij ook een ontzettend groot aanbod aan (biologische) glutenvrije en verse producten. Het glutenvrije assortiment bestaat uit producten van de grote, maar ook van de kleinere merken. Van soepen tot ontbijtproducten, van snoep tot bier, van broodverbeteraar tot kroketten uit de diepvries.
Hoeve Ravenstein heeft veel!
Waar mogelijk doen zij hun uiterste best om glutenvrije producten in het assortiment op te nemen die daarnaast ook nog eens biologisch en vers zijn. Je kunt de winkel tijdens openingstijden bezoeken of een bestelling via de mail of het online bestelformulier plaatsen. Alles wat in omdoosjes meestal 6 of 8 stuks bestelt ontvang je 10% korting.

En op Hoeve Ravenstein vind je meer. De familie Tupker runt op deze plek namelijk een bijzonder familiebedrijf.
Bezoek samen met de kids de koeien in de stal. Ruim dertig jaar geleden zijn zij als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien. Hun uitgangspunt is hierbij: het houden van koeien op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur en leefomgeving en bovenal met oog voor volgende generaties.
Ook de moestuin, kleine dieren en het koffie terras zijn een bezoekje waard!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *