Vrij Van Gluten Brood bij Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Heb je het al gehoord? Vanaf maandag 4 september ligt er vers ‘Vrij Van Gluten Brood' bij Albert Heijn in het schap!

Je snapt het wel…. daar zijn wij toch wel heel erg nieuwsgierig naar!!!

Ik ga zeker maandag even langs de appie 😀 jij toch ook?

Vers glutenvrij brood bij Albert Heijn

…… in afwachting ??

Dit hierboven schreef ik op 1 september… inmiddels hebben wij het brood geprobeerd…

Albert Heijn Vrij van Gluten Brood - GlutenvrijeBlog.nl

Albert Heijn Vrij van Gluten Brood - GlutenvrijeBlog.nl

Mijn meiden aten het voor het eerst toen ze gingen logeren bij mijn ouders. Twee van de drie vonden het brood echt heel erg lekker en aten het zo op. De derde vond het maar niets 🙁 Helaas was mijn moeder de volgende dag niet zo heel blij, in het midden bleef het brood erg plakken en aan de buitenkant viel het helemaal uit elkaar 🙁

Tijdens mijn wekelijkse tripje naar de Albert Heijn trof ik maar een bruin Vrij Van Gluten Brood aan. Helaas, niets om te kiezen….

Het broodje zag er prima uit. Mooi zacht. De smaak vond ik niet heel spannend, beetje neutraal. Maar prima iets waar ik aan zou kunnen wennen. Het is toch wel een genot om dagvers glutenvrij brood te kunnen kopen.

De tweede dag was ik een stuk minder blij, het brood viel ook helemaal uit elkaar. Ik kon er eigenlijk niets meer van maken. Ik besloot er terug mee te gaan naar Albert Heijn. Niet zo zeer om mijn geld terug te krijgen. Maar om een kassa registratie te laten maken op het terug gebrachte Vrij Van Gluten Brood. Ik neem aan dat Albert Heijn precies bijhoudt welke producten er geretourneerd worden. (dit weet ik eigenlijk wel zeker, ik heb immers ooit 14 jaar bij Albert Heijn gewerkt).

Nog voor het terug brengen, fietste ik langs de eendjes, wat mijn dochter op het idee bracht de eendjes te voeren, dit leverde (vond ik) een komisch plaatje op. Dit plaatje postte ik op Instagram en Facebook en leverde de nodige commotie op.

Albert Heijn Vrij van Gluten Brood - GlutenvrijeBlog.nl

Dit vinden jullie van het Vrij Van Gluten Brood. Hieronder een aantal reacties, zowel positief als negatief, alhoewel het negatieve overheerst:

 

“Kijk deze ‘bijzondere' reactie van AH die ik per mail heb ontvangen van de week ?. Is het weer eens mogelijk om echt vers brood te kopen direct uit de winkel en dan adviseert AH om het in te vriezen ?”

“Het is verschrikkelijk! De bolletjes zijn wel lekker!”

“Het is ook lekker zacht en de smaak is ook wel lekker. Mijn zoontje heeft coeliakie, ik niet, heb het wel geproefd en vond het zeker niet verkeerd. Alleen valt het uit elkaar!”

“Ik heb nu voor de tweede keer brood gekocht en de tweede keer bijna helemaal heel. Ik 1 sneetje na.”

“Vreselijk! Ik had het vrijdag. Wilde een paar boterhammen uit de vriezer halen maar het was alleen uit elkaar te halen toen het volledig ontdooit was. En toen viel het inderdaad heel erg uit elkaar. Besloten voortaan maar salades te eten ipv brood.”

“Klopt het is vreselijk je moet met 3 handen eten anders heb je alleen beleg vast, jammer want de smaak is redelijk.”

“Al drie keer brood van appie gehaald. Maar 1 keer brood gehad wat wat makkelijker uit elkaar viel. 
Heel tevreden, ook met de smaak. 
De cake was ook heerlijk!!”

“Blijft idd niet bij elkaar; boterham smeren onmogelijk!”

Wellicht had ik nadat ik mijn brood had gekocht het eerst in moeten vriezen, zoals op de verpakking staat, maar om heel eerlijk te zijn vind ik dat een beetje krom… Dagvers “Vrij van Gluten Brood” invriezen….uhmm nu snap ik het niet meer, het is toch dagvers?

 

Beste Albert Heijn,

Ik wil met dit bericht uw nieuwe dagverse “Vrij van Gluten Brood” niet de grond in boren, ik had echt heel graag een lovend bericht geschreven. Aangezien ik 14 jaar met veel plezier voor u heb gewerkt en nu eigenlijk indirect ook nog voor Albert Heijn werk. Eerlijk is eerlijk, ik heb dus echt wat voorliefde voor Albert Heijn.

U bent al zo goed bezig met het hele “Vrij van Gluten” assortiment, hiervoor verdient u een heel dik compliment!! Graag zou ik een lekkere glutenvrije boterham bij u kopen. Ik snap dat u niet aan ieder zijn verwachtingen kunt voldoen, maar ik denk dat u te snel het nieuwe dagverse “Vrij van Gluten Brood” in het assortiment heeft laten doen. Volgens mij moet het “Vrij van Gluten Brood” nog verder doorontwikkeld worden. Ik heb er zeker vertrouwen in dat u dit gaat lukken, zodat het en lekker luchtig en zacht is, maar niet uit elkaar valt…. 😀

Heel veel succes met het proces en een vriendelijke groet.

Denise,

GlutenvrijeBlog.nl

 

ps: Deze dagverse “Vrij Van Gluten” producten zijn verkrijgbaar: AH Glu­ten­vrij Bruin Brood, AH Glu­ten­vrij don­ker meer­za­den, AH Glu­ten­vrij licht meer­za­den, AH Glu­ten­vrij fruit­bood met ro­zij­nen, AH Glu­ten­vrij brui­ne meer­za­den bol­len & AH Glu­ten­vrij ca­ke

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *