Ik sta in het GLUTENVRIJ MAGAZINE van de NCV

Print Friendly, PDF & Email

Misschien heb je het nieuwe GLUTENVRIJ MAGAZINE nr.4 van de NCV, dat op vrijdag 9 december op de deurmat viel,  al helemaal doorgelezen. Misschien ligt hij nog ongeopend in de sealing of misschien ben je er net in begonnen.

Heb je het gezien? IK STA ERIN 😀 😀 😀 leuk leuk leuk!

Op pagina 30 en 31 staan 6 leuke korte interviews van ons, de glutenvrije bloggers.

Elize van storiesofacoeliac.nl
Mirjam van ikbenglutenvrij.nl
Koosje van koosglutenloos.nl
Gerda van glutenvrijhoorterbij.nl
Marlot van thecoffeetype.com
en ik, Denise, van GlutenvrijeBlog.nl

Een paar maandjes geleden werden wij uitgenodigd voor een glutenvrije lunch door directeur Bianca Rootsaert en hoofdredacteur Anette Karimi. We spraken o.a. over de Stichting Coeliakiemaand, over het glutenvrije leven en waarom wij zijn gaan bloggen over het leven met coeliakie en daarbij met lekkere recepten.

Het was een gezellige middag. Uiteindelijk werd ons gevraagd of wij mee wilde doen met een kort interview over onze blogs. Uiteraard stonden wij daar voor open, met deze mooie pagina als resultaat!

Ik sta in het GLUTENVRIJ MAGAZINE van de NCV

Uit de ouwe doos:

Zo stonden mijn 2 oudste dochters ook al eens eerder in het Glutenvrij Magazine van december 2014 omdat zij patatjes gingen eten en bowlen bij Bowlingcentrum Chandra in Nieuwegein.Ik sta in het GLUTENVRIJ MAGAZINE van de NCV

En ik stond er een keer eerder in (juni 2014). Heel oncharmant met mijn oudste dochter Lisa, proeven en shoppen op de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen.Ik sta in het GLUTENVRIJ MAGAZINE van de NCV

Het blijft altijd leuk als je in een magazine verschijnt! #trots

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *