Zaterdag 7 mei Coeliakiemaand op het Lente Feest bij Hoeve Ravenstein in Baarn

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Zaterdag 7 mei staan Mirjam van ‘Ik Ben Glutenvrij’ en ik namens de Coeliakiemaand op het Lente Feest bij Hoeve Ravenstein in Baarn.

We hebben daar een mooie stand waar we al jullie vragen kunnen beantwoorden over de auto-immuunziekte coeliakie.

Ook kunnen jullie leuke t-shirts, tassen en lintjes kopen. Op deze producten wordt geen winst gemaakt! Een deel van de opbrengst wordt zelfs gedoneerd aan de Stichting Coeliakiemaand. 

Hopelijk zien we jullie op zaterdag 7 mei tussen 10:00 uur tot 17:00 uur in Baarn bij Hoeve Ravenstein.

Wat kun je allemaal verwachten op het Lente Feest op Hoeve Ravenstein in Baarn:

Het wordt een weekend vol met activiteiten, (h)eerlijke producten, gezelligheid en meer.

Zo is er een kinderboerderij, een pure markt, een culinair plein en worden er rondleidingen over de boerderij gegeven. Kinderen kunnen heerlijk knutselen in het Boerderijlokaal en kunnen zich laten schminken. Uiteraard is ook de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein met daarin de lekkerste biologische-, glutenvrije en streekproducten geopend en kunt u genieten van heerlijke koffie, thee of een sapje met iets lekkers erbij.

Het Lentefeest vindt plaats tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

Koeiendans:
Op zaterdag 7 mei zullen om 10.30 uur de koeien van Hoeve Ravenstein naar buiten gaan. Dit levert jaarlijks een prachtig schouwspel op van dansende koeien in het weiland. 

Het programma:
De bezoekers voor het Lentefeest en de koeiendans kunnen gratis parkeren bij de boerderij.
Vanaf 10.00 uur verzamelt de groep mensen die de koeiendans wilt meemaken zich voor de koeienstal van Hoeve Ravenstein. Om 10.20 uur zal de boer uitleggen wat er gaat gebeuren en waar zij naar toe kunnen lopen voor het beste zicht op dit spektakel.
Hierna zal de groep zich verplaatsen naar het weiland waar de koeien kort daarna naar buiten zullen gaan. Na afloop van de koeiendans is er voor de kinderen een gratis beker melk verkrijgbaar bij de boerderij (zolang de voorraad strekt) en is er de hele dag nog val alles te beleven voor jong en oud op de boerderij. 

Hoeve Ravenstein
Ravensteinselaan 3
3744ML Baarn

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *