Coeliakiemaand 2016

Bekijk het glutenvrije assortiment van: Bol.com | Albert Heijn

Print Friendly, PDF & Email

Het is eindelijk mei en de Coeliakiemaand 2016 is begonnen. Afgelopen weken zijn zo druk geweest. Al die leuke voorbereidingen voor de Coeliakiemaand. Graag vertel ik jullie in deze blog wat GlutenvrijeBlog.nl allemaal voor leuks doet in de maand mei, Coeliakiemaand 2016!

Stichting Coeliakiemaand

Het Bestuur - Coeliakiemaand 2016Samen met 4 andere bloggers mogen wij met trots vertellen dat wij de bestuursleden zijn van Stichting Coeliakiemaand. Ik stel ze jullie graag even voor:

Elize Vis van ‘Stories of a Coeliac’.  Afgelopen jaar heeft zij de eerste Coeliakiemaand georganiseerd.
Gerry Mulder van ‘De Glutenvrije Man’.
Annemiek Ziessen van ‘Glutenvrije Mama’.
Barbara Roelofs van ‘Glutenfree Amsterdam’.
En ik 😉 Denise ten Hoor-Griep van GlutenvrijeBlog.nl – GlutenvrijePizza.nl – GlutenvrijeOliebol.nl en GlutenvrijeLunch.nl

Met z’n vijven en nog vele andere glutenvrije bloggers en vrijwilligers willen wij ons de hele maand mei met hart en ziel inzetten om de ziekte coeliakie meer bekendheid te geven. Bekijk de site van Stichting Coeliakiemaand voor meer informatie.

 

Wat kun je verwachten vanuit GlutenvrijeBlog.nl

 

Lente Feest 7 mei

Zaterdag 7 mei staan Mirjam van ‘Ik Ben Glutenvrij’ en ik op het Lente Feest bij Hoeve Ravenstein in Baarn. We hebben daar een mooie stand waar we al jullie vragen kunnen beantwoorden over de auto-immuunziekte coeliakie.

Ook verkopen we de mooie t-shirts van de Coeliakiemaand. Shirts voor volwassenen en sinds dit jaar ook shirts voor kinderen. Hoe leuk is dat! De tassen en lintjes zijn op 7 mei uiteraard ook te verkrijgen.

Hopelijk zien we jullie zaterdag 7 mei in Baarn!

 

Glutenvrije Lunch op zaterdag 21 mei

Het aller leukste is wel dat ik voor de Stichting Coeliakiemaand een glutenvrije lunch heb georganiseerd! De lunch wordt gehouden bij Hoeve Ravenstein in Baarn. Van 11:30 – 15:00 gaan we met een gezellige grote groep glutenvrij lunchen. We hebben er al helemaal zin in. Wil je ook komen? Gezellig! Aanmelden kan nog steeds!

Kosten: Volwassenen € 13,50 p.p. – Kinderen (tot 12 jaar) € 8,50 p.p.

De kosten zijn inclusief een heerlijke glutenvrije lunch, fairtrade koffie, biologische thee en biologische vruchtensap.

Per persoon wordt er door Stichting Coeliakiemaand €2,50 gedoneerd aan PreventCD.

Meld je aan via – – – – – – >

GlutenvrijeLunch.nl - Coeliakiemaand 2016

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *