Bakwedstrijd Glutenfreewebshop.com

Print Friendly, PDF & Email

Afgelopen zaterdag, 13 september, heb ik samen met mijn oudste dochter Lisa meegedaan met de bakwedstrijd van Glutenfreewebshop.com

Om 13.00 mochten wij ons melden bij Paul van de Kooi keukens op de Nijverheidsweg in Amersfoort. Daar werden we ontvangen door de zusjes Lisa en Anouk en door hun moeder Edith Goossens van de glutenfreewebshop.com. Aan de lange eettafel zaten de deelnemers al lekker te genieten van glutenvrije koekjes, cake en blueberry cupcakes.

Om 14.00 mochten we gaan beginnen met bakken. De voorwaarde was dat we zouden bakken met de bloem, cakemix of cupcakemix van Lisa's choice, hoe toepasselijk (mijn dochter heet ook Lisa!!!!)

Wij kozen voor de bloem en zijn een aardbeientaart met zelfgemaakte meringues gaan maken.


WP_20140913_003Gezellig samen bakken. Lisa mocht de aardbeien snijden.

DSC_0999
Het resultaat!

 

WP_20140913_022
WP_20140913_023In de jury zaten Vicky Littlejonh (Bake My Day, NET5), Samantha Stein (blogger The Happy Coeliac) en Edith Goossens.

Nadat iedereen van alle taarten een stukje had geproefd gingen de juryleden overleggen. En ja hoor, WIJ WERDEN DERDE!!! 😀


Denise en LisaLisa en ik mochten een tas vol met lekkers in ontvangst nemen. Lisa's choice cakemix, cupcakemix, poffertjesmix, pannenkoekenmix, een zak pasta, 4 soorten koekjes Kent & Fraser en het kookboek Gluten-free Baking at Christmas van Samantha Stein.


Twins_SlideLekker hoor!!

Team van glutenfreewebshop.com dank jullie wel voor de leuke en gezellige middag!

Lisa en Denise

WP_20140913_018

2 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *