Bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes

Soms moet je jezelf gewoon even lekker verwennen. Dat kan heel goed met deze heerlijke bananenpannenkoekjes. Lekker als ontbijt en zeker ook als lunch.

Wat heb je nodig:
1 rijpe banaan
1 ei

beetje kokosvet of roomboter

blauwe bessen
frambozen

(kaneel)

Wat moet je doen:
Banaan en ei goed mixen, kokosvet verwarmen en een pannenkoek bakken. Neem hier even de tijd voor. Ze gaan wat minder snel dan een ‘gewone’ pannenkoek. En pas op met draaien, ze kunnen best snel kapot gaan. Je kunt ook 3 kleintjes maken in de pan, dan gaan ze minder snel kapot.

Garneer ze met wat lekker rood fruit en eventueel wat kaneel.

Smullen maar!!!

GlutenvrijeBlog - 20160413 - Bananenpannenkoekjes

 

Nog wat aanvullende tips van mijn volgers op Facebook:
* Met glutenvrije havermout (even staafmixer erdoor=meel) beetje Maple syrup of honing en kaneel en scheutje (lactosevrije)melk vult hij naar onze mening net wat meer

* Ik doe er soms nog een eetl. glutenvrije haver bij, ook erg lekker

* Wij doen het kaneel direct in het beslag

* Een beetje poedersuiker erop

 

Facebook Reacties

reacties